cover photo, Bilden kan innehålla: 9 personer, personer som ler, personer som står


  Jag är med i några föreningar, exempelvis de här:

  Internationella Kvinnoföreningen, i Kinda (IKF-Kinda)

  KF främjar kvinnor i samhälle och arbetsliv. Du hittar oss på Facebook.

  IKF arbetar för att skapa arenor och mötesplatser för kvinnor från olika nationaliteter. Finns i hela Sverige. Jag är ordförande i vår förening i Kinda.
  Republikanska föreningen (medlem)

  Är det rimligt att vi 2014 i Sverige har en statschef som inte valts på demokratisk väg? Många med mig anser att vår nation skulle bli mer trovärdig om vi övergav systemet med arvrike. Det vore skönt att uppfattas som ett modernt och demokratiskt land i omvärlden. Sverige skulle tjäna på att ha en statschef som utifrån sin kompetens och erfarenhet representerar landet. Jag ansluter mig därmed till de åsikter som Jean Baptiste Bernadotte framförde i brev 1797 (dvs innan han 1818 blev kung i Sverige under namnet Karl XIV Johan): ”Republikan både av princip och övertygelse vill jag till min dödsstund bekämpa alla rojalister.”  Vår nuvarande kung ("för Sverige i tiden") är själv f ö idag en av de främsta värvarna till Republikanska föreningen: text (DN)    bild och ljud  (SvT Play)
    

  Vetenskap och folkbildning   (medlem)
  Kristaller, slagrutor, medier och "komplementär" medicin är bland de fenomen och metoder som granskas av Föreningen Vetenskap och folkbildning. Det kan vara allt från alternativmedicin och astrologi till pseudovetenskap inom universitet och högskolor. Vilka vetenskapligt grundade argument som finns för eller emot? VoF är ett nätverk som vill sprida konsumentupplysning om vetenskaplig metod bland medlemmarna och till allmänheten.


  Jag har varit medlem i flera professionella nätverk och föreningar medan jag var yrkesverksam.
  Jag har skippat dem vartefter, men har fortfarande många kontakter kvar förstås:

  Brohuset FoU